Nu är säsongen 2019 här. Se nedan vad vi kan erbjuda för möjligheter:

Det finns möjlighet att hyra klubben till en oförglömlig svensexa, möhippa eller en kväll med kompisgänget. Vid uthyrning ingår tillgång till båt, bastu, utrustning, båtförare och instruktör. Allt på behändigt avstånd från Helsingborg, nämligen i Råå hamn.

Vi kan även skräddarsy företagsarrangemang så som kick-off, kundträffar, eller vad som önskas. Vid intresse hör av Er till oss så ordnar vi en garanterat lyckad och minnesvärd aktivitet. Det finns tillgång till plats att sitta att äta och vi har en rejäl grillplats.

Klubben har flera olika typer av vattenskidor, wakeboards, och annan rolig utrustning. Till exempel ring, där det gäller att hålla i sig ordentligt så att man inte flyger av. För den som är inte är rädd för en kallsup och är ute efter en riktig utmaning finns det möjlighet att pröva på barfotaåkning.

All utrustning som vi erbjuder Er att pröva på är lika rolig för nybörjaren som för den kanske lite mer erfarne åkaren. Den gemensamma nämnaren för alla våra aktiviteter är att de alla lockar till ett gott skratt och en rolig upplevelse

Använd kontaktformuläret här på hemsidan och skicka iväg dina önskemål om dag, tid mm, så återkommer vi med mer information om pris etc. Betalning sker helst via Swish till 123 424 74 09, i nödfall kan vi ta kontanter. Vi fakturerar ej. Vid betalning skicka ett kompletterande mail till info@vattenskidor-helsingborg.se där ni anger alla deltagares personnr (10 siffror) & datum.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.