Vi har nu gjort klart med läger i Bromölla, helgen 28-30 augusti.

Avfärd från Råå på Fredag eftermiddag, vi kommer som vanligt åka i omgångar, med första bil som ger sig av vid ca 15. Schema sedan enl följande:

Fredag kväll: Traditionell pizzakväll och åkning till solen gått ned

Lördag: Frukost 08.00 Åkning hela dagen. Enkel lunch runt 12. Grillkväll med start kl 18.

Söndag: Frukost 08.00. Åkning till ca 14.00 Enkel lunch runt 12. Städning 14-15. Hemfärd.

Observera att i år så måste alla själva ta ansvar för boende och att ta sig till Bromölla. Detta är en följd av Covid-19, där vi som förening inte kan ta ansvar för att samla individer från olika hem i samma fordon, det ansvaret får man ta på egen hand, om detta innebär att man på eget initiativ tar kontakt med annan deltagare som skall köra så är detta helt okey, men föreningen kommer inte att agera som ansvarig för att alla får transport. .

Covid-19:

Vid minsta symptom på förkylning måste man stanna hemma, alternativt åka hem från lägret. Om man har konstaterad Covid-19 måste minst 7 dagar gått från insjuknandet, och minst 48 timmar av helt symptomfri tid måste ha gått. Detsamma gäller om man har anhörig i samma hem som har konstaterad Covid-19. Återbetalning av läger avgift gör vi självklart i s f. Alla samlingar i klubbstugan ska vara begränsade, alla sover i medhavda tält/husvagnar/husbilar. Toaletten städas och desinficeras regelbundet. Köket får enbart beträdas av dem som har hand om maten vid varje givet tillfälle. Medföljande i båten förutom förare och observatör är inte tillåtet. Buffetservering skall begränsas, vi återkommer med lösning kring det. I övrigt läggs ansvaret på individerna att förhålla sig till de rekommendationer som finns.

Pris för lägret är i år 500 kr per åkande person. Medföljande icke-åkande betalar 200 kr för vuxen och 100 kr för barn.

Anmälan sker på info@vattenskidor-helsingborg.se och i anmälan måste följande information finnas med. Alla medföljandes namn och om man ämnar åka på vattnet eller inte. Observera tidigare text om boende och transport till Bromölla. Råå VSK hanterar alltså inte samåkning som vi gjort tidigare år, utan man måste själv ta ansvar för att ta sig till lägret. I anmälan ange också när ni ämnar anlända (det tar ca 2 h från Råå till åkplatsen i Bromölla). Utrustning lånas ut från klubben som vanligt, vi kommer återkomma med tidpunkter när man kan komma ner och hämta, vi kommer göra en lista, och det är var och ens ansvar att återlämna utrustningen (gäller dräkt och väst). Om ni har annan viktigt info ge den också i mailet (t ex allergier). Då antalet är begränsat gäller först till kvarn samt att vi vill ha er anmälan senast söndagen den 23 augusti.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.