Vi återkommer kring 2022 års vattenskidskola under våren!

 

 

Är du 15 år eller yngre? Älskar du fart och vatten? Vill du ha kul och få nya vänner? Vill du lära dig åka wakeboard eller vattenskidor?

Då är vår sommarskola något för dig!

2021 års vattenskidskola är nu färdigplanerad och det kommer se ut enligt följande: Vi siktar på att sätta igång måndagen efter midsommar och i den veckan (v26) kommer vi köra 3 dagar på Råå, planerat utifrån vädrets påverkan. Tidigare års miniläger i Bromölla med övernattning är struken givet läget med Covid-19. Istället åker vi på dagsutflykter till Ringsjön och Gamla Boo där vi har två heldagar på deras anläggning. Detta bokat mån-tis v 27 (5-6 juli).  Totalt kör vi alltså 5 dagar (i värsta fall kan det bli 4 om vädret på Råå inte är med oss i v 26, men då kompenserar vi med fler åk de dagar vi kör).

Pris på skolan är 1300, vad som ingår är detta:

  • Givetvis instruktioner för att åka och tecken man använder på sjön, men också en enklare utbildning i sjösäkerhet
  • Två utflyktsdagar till Ringsjön
  • Fria åk, bensin och utrustning
  • Medlemsskap i klubben
  • Massor av roliga minnen

Det du själv behöver ta med dig är en vindjacka, 2 st handdukar, 2 uppsättningar badkläder, samt mat (lunch och eftermiddagsfika). I klubbstugan finns tillgång till dusch, bastu, toalett, omklädningsrum, spis, mikro, varmt och kallt vatten.

För anmälan använd info@vattenskidor-helsingborg.se, och i mailet anger du barnets namn, samt person nr och address/telefon nr. Observera att du inte är anmäld förrän du fått bekräftelse med vändande mail och tills dess att betalningen är insatt. Vi håller dock din anmälan till 2 veckor före startdag för skolan om du inte betalt. Vid vetskap om återbud återkom så snart som möjligt då vi har kö på barn som vill vara med.

Avgiften sätter du in på PG 47 99 82 – 1, glöm inte att ange barnets namn och att betalningen gäller sommarskolan.