Är du 15 år eller yngre? Älskar du fart och vatten? Vill du ha kul och få nya vänner? Vill du lära dig åka wakeboard eller vattenskidor?

Då är vår sommarskola något för dig! 2022 års vattenskidskola är nu färdigplanerad och det kommer se ut enligt följande:

Vi startar lördagen 18 juni vid klubbstugan på Råå och innan midsommar siktar vi på att köra 5 dagar, varav 3 dagar på Råå och förhoppningsvis 2 dagar på Ringsjön. Vi är mycket väderberoende, speciellt på Råå, och därför reserverar vi lördag 18/6-torsdag 23/6 och återkommer med detaljerad plan dagarna innan den 18 juni när vi ser väderprognoserna. Totalt kör vi alltså 5 dagar (i värsta fall kan det bli 4 om vädret på Råå inte är med oss, men då kompenserar vi med fler åk de dagar vi kör).

Pris på skolan är 1400 kr, följande ingår:

  • Givetvis instruktioner för att åka och tecken man använder på sjön, men också en enklare utbildning i sjösäkerhet
  • Fria åk, bensin och utrustning
  • Medlemsskap i klubben resten av säsongen
  • Massor av roliga minnen

Det du själv behöver ta med dig är en vindjacka, 2 st handdukar, 2 uppsättningar badkläder, samt mat (lunch och eftermiddagsfika). I klubbstugan finns tillgång till dusch, bastu, toalett, omklädningsrum, spis, mikro, varmt och kallt vatten.

För anmälan använd info@vattenskidor-helsingborg.se, och i mailet anger du barnets namn, samt person nr och address/telefon nr. Observera att du inte är anmäld förrän du fått bekräftelse med vändande mail och tills dess att betalningen är insatt. Vi håller dock din anmälan till 2 veckor före startdag för skolan om du inte betalt. Vid vetskap om återbud återkom så snart som möjligt då vi har kö på barn som vill vara med.

Avgiften swishas till 123 42 474 09, glöm inte att ange barnets namn och att betalningen gäller sommarskolan!