HÖSTLÄGER 2024 är i planeringstadiet
OBS nedan är gammal information:
Vi har nu gjort klart med vårt årliga höstläger som denna gång kommer äga rum hos VSK Svanen, helgen 2-4 september 2023.
VSK Svanen håller till i Strömsnäsbruk, vilket ligger ca 1h nordöst om Helsingborg.
Avfärd från Råå på fredag eftermiddag, vi kommer som vanligt åka i omgångar, med första bil som ger sig av vid ca 15.
Fredag kväll: Tacokväll och åkning till solen gått ned
Lördag: Frukost 08.00 Åkning hela dagen. Enkel lunch runt 12. Grillkväll med start kl 18.
Söndag: Frukost 08.00. Åkning till ca 13.00 Enkel lunch runt 12. Städning 14-15 och sedan hemfärd.
Pris för lägret är i år 800 kr per åkande person (behöver vara medlem). Medföljande icke-åkande betalar 250 kr för vuxen och 150 kr för barn. Betaling via swish till 123 42 474 09 senast 27/8. Ange namn och läger

Var och en ansvarar för sitt boende i tält eller motsvarande. Tidigare år har vissa deltagare t ex gått ihop och bott tillsammans i större tält.

Transport, vi kommer att behöva hjälp med transport upp, fredagen, samt hemfärd på söndagen, vi ber er som kan hjälpa till med detta skriva detta i anmälan.
Anmälan sker på info@vattenskidor-helsingborg.se och i anmälan måste följande information finnas med: Alla medföljandes namn och om man ämnar åka på vattnet eller inte. Om ni har annan viktigt info ge den också i mailet (t ex allergier).
Utrustning lånas ut från klubben som vanligt, vi kommer återkomma med tidpunkter när man kan komma ner och hämta, vi kommer göra en lista, och det är var och ens ansvar att återlämna utrustningen (gäller dräkt och väst).
Då antalet är begränsat gäller först till kvarn! Vi vill ha er anmälan senast söndagen den 27 augusti.
(Ev avbokning efter 27/8 återbetalas ej)