Under förra sommaren hade vi många som provade på vattensporten hos oss, för alla er som vill fortsätta denna nyttiga, roliga frilutssport så finns det möjligheter.

Varje tisdag-fredag från vecka 26 till 35 (mellan kl 18:00-20:30) (vid gynnsamt väder) finns det möjlighet att komma ner, få instruktioner och testa på nytt. Genom att såsom junior erlägga medlemsavgiften 400 kr, köpa en egen bensindunk (Biltema, 20l), får du sedan låna all utrustning för att kunna åka.

För dig som vill prova att åka vattenskidor och wakeboard finns det möjlighet attgöra ett ”prova på”-åk. För en mindre avgift får du tillgång till all utrustning som behövs, inklusive bensin. ”Prova på”-åk kan man göra på våra medlemskvällar dvs tis-ons-tors kvällar 18-21 fr o m v 26. Om du är osäker på om det är åkning, beroende på vädret hittar du dagens ansvarige båtförare med kontaktuppgifter i kalendern, alternativt gå in på vår Facebooksida där det brukar visas om det är åkning. Avgiften betalas till assistenten eller båtföraren innan åkningen. Vi föredrar Swish, i nödfall tar vi emot kontanter. Se nedan för rutin av betalning. Medlemmar har alltid förtur vid kö på bryggan

All åkning sker på egen risk.

Priset för ett prova-på-åk är 300kr, inkl utrustning, instruktion och bensin. Betalning sker till Swish som ni hittar i fönstret till köket på klubben. Vi fakturerar ej. Ange personnr m 10 siffror i betalningen och ”prova-på” i meddelanderutan. Ange ej namn där. Är ni flera som betalar på samma swish så skickar ni era personnr till info@vattenskidor-helsingborg.se och anger prova på och datum.

Välkommen ner till oss på Råå VSK i sommar