Prova på åkningen är tillgänglig igen med start 25:e juni. Förutsättningarna är dels att det är väder att åka och dels att medlemmar alltid har förtur. Möjligheten att prova på är tis-ons-tors kvällar från och med v 26, vid bra väder. För mer detaljerade förutsättningar se nedan.

För dig som vill prova att åka vattenskidor och wakeboard finns det möjlighet attgöra ett ”prova på”-åk. För en mindre avgift får du tillgång till all utrustning som behövs, inklusive bensin. ”Prova på”-åk kan man göra på våra medlemskvällar dvs tis-ons-tors kvällar 18-21 fr o m v 26. Om du är osäker på om det är åkning, beroende på vädret hittar du dagens ansvarige båtförare med kontaktuppgifter i kalendern, alternativt gå in på vår Facebooksida där det brukar visas om det är åkning. Avgiften betalas till assistenten eller båtföraren innan åkningen. Vi föredrar Swish, i nödfall tar vi emot kontanter. Se nedan för rutin av betalning. Medlemmar har alltid förtur vid kö på bryggan

All åkning sker på egen risk.

Priset för ett prova-på-åk är 250kr, inkl utrustning, instruktion och bensin. Betalning sker till Swish som ni hittar i fönstret till köket på klubben. Vi fakturerar ej. Ange personnr m 10 siffror i betalningen och ”prova-på” i meddelanderutan. Ange ej namn där. Är ni flera som betalar på samma swish så skickar ni era personnr till info@vattenskidor-helsingborg.se och anger prova på och datum.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.