Att åka vattenskidor och wakeboard tycker vi är det roligaste som finns. Vi är ett 40-tal entusiaster som åker för att det är roligt, och för att vi har väldigt roligt tillsammans. Att vi har ett fantastiskt läge i Råå hamn med sol, bad, bastu och möjlighet till härliga grillkvällar gör ju ingenting.

Priser 2023

Familjemedlemskap (max 2 vuxna och 2 hemmavarande barn) 2400
Senior (från och med det år man fyller 17) 1100
Senior CSN (Studerande senior) 750
Junior (till och med det år man fyller 16) 500
Stödmedlem (ger inte rätt att åka) 100

Medlemsavgiften sätter du in på BG 5904-2069 eller Swish 123 42 474 09
Glöm inte att ange vem betalningen gäller.

Är du ny medlem så skicka ett mail med fullständiga personuppgifter, postadress och e-mail till den som betalningen gäller. Mailadressen är info@vattenskidor-helsingborg.se

 

Tillgång till utrustning som krävs för alla nivåer (även om de flesta ganska snart väljer att köpa egen) detta får du:

  • Åka på medlemskvällar och andra tillfällen då det är aktivitet på klubben. Medlemskvällarna är mellan 18-21 tisdagar, onsdagar och torsdagar. Medlemskvällarna börjar efter midsommar (v.26-v.35).
  • Möjlighet att till självkostnad åka med på våra vår- och höstläger då vi tar oss till någon klubb som har sin verksamhet på en insjö. Det brukar bli i Svanen i Strömsnäsbruk eller Levrasjön utanför Bromölla
  • Mängder av roliga upplevelser och nya vänner

Det du själv behöver stå för är en bensindunk (20l) som du själv fyller på och tar med till båten när det är din tur att åka. Kolla i förrådet så ser du hur bensindunken ska se ut, och du hittar den lättast på Biltema. Endast 98 okt bensin får användas i båten!

Under året anordnar vi flertalet aktiviteter som inte handlar om att åka på vattnet. Vi vill också att alla medlemmar ska dra sitt strå till stacken, så alla förväntas ställa upp när vi har städdagar och andra arrangemang på klubben.

Klubben är till för att åka vattenskidor och wakeboard, samt ring. Det betyder att klubbens utrustning enbart skall användas till dessa aktiviteter. Inga av klubbens tillhörigheter, såsom västar, dräkter, linor, skidor eller wakeboard får användas till det de är avsedda för på annat ställe än mellan piren på Råå och Knähaken. Undantag är vid läger då styrelsen godkänner den utrustning som får föras från området. Allt ovanstående gäller också klubbens båt.