Att åka vattenskidor och wakeboard tycker vi är det roligaste som finns. Vi är ett 80-tal entusiaster som åker för att det är roligt, och för att vi har väldigt roligt tillsammans. Att vi har ett fantastiskt läge i Råå hamn med sol, bad, bastu och möjlighet till härliga grillkvällar gör ju ingenting. Våra medlemmar är från 3-80 år så alla är välkomna.

Priser 2020

Familjemedlemskap (max 2 vuxna och 2 hemmavarande barn) 2200
Senior (från och med det år man fyller 17) 1000
Senior CSN (Studerande senior) 750
Junior (till och med det år man fyller 16) 400
Stödmedlem (ger inte rätt att åka) 100

Medlemsavgiften sätter du in på pg 47 99 82 – 1, glöm inte att ange vem betalningen gäller. Är du ny medlem så skicka ett mail med fullständiga personuppgifter, postadress och e-mail till den som betalningen gäller. Mailadressen är info (at) vattenskidor-helsingborg.se

Tillgång till utrustning som krävs för alla nivåer (även om de flesta ganska snart väljer att köpa egen)detta får du:

  • Åka på medlemskvällar och andra tillfällen då det är aktivitet på klubben. Medlemskvällarna är mellan 18-21 alla tisdagar, onsdagar och torsdagar. Medlemskvällarna börjar efter midsommar.
  • Möjlighet att till självkostnad åka med på våra vår och höstläger då vi tar oss till någon klubb som har sin verksamhet på en insjö. Det brukar bli i Ringsjön utanför Höör eller Levrasjön utanför Bromölla
  • Mängder av roliga upplevelser och nya vänner

Det du själv behöver stå för är en bensindunk som du själv fyller på och tar med till båten när det är din tur att åka. Kolla i förrådet så ser du hur bensindunken ska se ut, och du hittar den lättast på Biltema.

Under året anordnar vi flertalet aktiviteter som inte handlar om att åka på vattnet, till exempel grillkvällar, bastukvällar och kräftskivor. Vi vill också att alla medlemmar ska dra sitt strå till stacken, så alla förväntas ställa upp när vi har städdagar och andra arrangemang på klubben, som när vi har besök av svensexor, möhippor och företag.

Klubben är till för att åka vattenskidor och wakeboard, samt ring. Det betyder att klubbens utrustning enbart skall användas till dessa aktiviteter. Inga av klubbens tillhörigheter, såsom västar, dräkter, linor, skidor eller wakeboard får användas till det de är avsedda för på annat ställe än mellan piren på Råå och Knähaken. Undantag är vid läger då styrelsen godkänner den utrustning som får föras från området. Allt ovanstående gäller också klubbens båtar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.